Fotografia lunii martie – cine ne-a furat diplomele


Dacă aş fi vreo hahaleră din aia de prezintă vreun concurs la nu ştiu ce televizie, acum aş face pe interesantul, aş îndruga verzi şi uscate despre starea vremii, despre starea drumurilor  sau despre te miri ce alte minunăţii, numai aşa, ca să par mai interesant şi să vă ţin în suspans. Dar, cum nu sunt o astfel de hahaleră…voila!

Aşa arată clasamentul concursului de fotografie organizat de grupul nostru, care concurs va continua şi în această lună, postarea prin care veţi fi anunţaţi tema concursului pe luna aprilie urmând să apară luni. Clasamentul de mai sus a rezultat din însumarea punctajelor obţinute în urma voturilor de pe blog şi a clasamentului juriului (în fiecare din cele două clasamente prima poziţie a primit 14 puncte, a doua 13, a treia 12, şi tot aşa, până la 1 punct pentru ultima poziţie). Prin urmare, premiile şi menţiunile ne-au fost luate, în ordine, de Daniela Bojincă, Kadia, 1 neuron, din nou Daniela Bojincă, Sorin Căpătan şi Ana Maria. Clasamentul final este într-o oarecare măsură diferit de cel rezultat în urma voturilor lăsate pe blog, şi pentru că nu putem să nu ţinem cont şi de ceea ce au spus cei care au votat pe blog, începând de la această ediţie avem şi un premiu de popularitate, care de această dată merge la 1 neuron, care a strâns mai multe voturi decât ceilalţi concurenţi. Primii 6 clasaţi şi câştigătorul premiului de popularitate vor primi în cursul zilei de astăzi sau mâine pe e-mail diplomele (în format jpg şi pdf; în format jpg ele se găsesc şi la finalul postării); îi felicităm pe toţi cei care ne-au „furat” diplomele, dar în egală măsură şi pe ceilalţi participanţi la concurs şi îi aşteptăm şi la următoarele ediţii.

Acest articol a fost publicat în concursuri, fotografia lunii, fotografie și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Fotografia lunii martie – cine ne-a furat diplomele

  1. romanianstampnews zice:

    Felicitări premiaţilor, la mai multe participări şi la mai multe premii! 🙂

  2. Pishky zice:

    OLE! Multumesc juriului si celor care m-au votat prin comentarii! Felicitari tuturor participantilor, toate pozele au avut frumusetea lor aparte!
    Mult noroc viitorilor participanti in concursul ce urmeaza!

  3. Doru zice:

    Chiar merită felicitări!

  4. Luna patrata zice:

    Sa felicitam castigatorii si pe ceilalti participanti deopotriva. 🙂

  5. 1 Neuron zice:

    Multumesc votantilor si organizatorilor. Locul 3 si premiul de popularitate ma fac sa ma simt in al 9-lea cer, mai ales ca-i primul concurs de acest fel la care particip. Cum ar veni, 2 dintr-o lovitura. Multumesc inca o data!

    • Călin zice:

      Ăsta da început de bun augur! Felicitări încă o dată, şi la cât de multe premii! Oricum, voi, partea aia de ţară, aţi luat cel puţin 5 din cele 7 premii şi menţiuni; şi nu cred că s-at putea spune că cei din juriu v-ar fi favorizat, pentru că în juriu nu am avut nici un oltean 🙂

  6. 1 Neuron zice:

    Mno, din cauză de emoţii cauzate de premiu, uitai să-i felicit şi pe participanţii la concurs, precum şi pe ceilalţi câştigâtori!
    Silly me!

  7. Kadia zice:

    Multumesc organizatorilor si celor care m-au comentat (spre bine). Locul 2 😀 Mie mi-au placut toate pozele din concurs asa ca le spun felicitari pentru participare tuturor si mai ales castigatoarei! Abia astept sa vad care-i tema urmatoare 🙂

  8. Pingback: Primavara pe locul 2 « In jurul Kadiei

  9. marian zice:

    Bravo ! Felicitari si castigatorilor si celor ce inca n-au castigat ! Mai sint suficiente ” Diplome ” de dat deci…tot inainte !

  10. Pingback: picătura de suflet – 76 « Colţu' cu muzică

  11. Melly zice:

    Felicitari tuturor!

  12. Melly zice:

    Nici eu nu renunt! Astept tema pe luna aprilie! Apropos … nu cumva ati intarziat domnilor?
    Glumesc, oricum urmeaza doua zile de repaus si aveti timp! 😉
    Seara buna!

Loc de guiţat (grohăielile merg direct la gunoi)