Fotografia lunii aprilie (2)


E trecut cu vreun sfert de oră de miezul nopţii, prin urmare s-a făcut 20 aprilie şi a cam expirat timpul până când ne puteau fi trimise fotografii pentru actuala ediţie a concursului;  s-a făcut aşadar vremea să vedem care sunt pozele care au fost înscrise în ediţia din această lună a concursului nostru; cu numai două imagini mai multe decât la ediţia precedentă, adică 16, deşi tema acestei luni cred că era una destul de la îndemână şi destul de frumoasă.Dar, chiar dacă sunt doar 16 poze, sarcina celor care vor vota nu cred că va fi una tocmai uşoară; asta, bineînţeles, dacă vor vota pozele, şi nu simpatiile pe care le au printre bloggeri. Votarea pe blog se va încheia în data de 3o aprilie la ora 24, iar anunţarea clasamentului final şi “înmânarea” diplomelor va avea loc pe data de 5 mai.

Votarea

Ca şi la precedenta ediţie, vizitatorii blogului pot vota doar prin intermediul comentariilor (mesajelor) pe care le pot lăsa în subsolul paginii, în “locul de guiţat”. Fiecare dintre vizitatori poate vota o singura dată şi pentru o singură fotografie, cea care i se pare cea mai reuşită. Fiecare vot astfel exprimat va însemna 3 puncte pentru fotografia nominalizată, iar în final se va întocmi pe baza punctelor acumulate un clasament. Punctele acumulate se vor şterge, urmând ca pozele să primească, în funcţie de locul ocupat în această ierarhie, un alt număr de puncte: 16 locul întâi, 15 pentru locul al doilea, 14 pentru al treilea loc, mergând pâna la 1 punct pentru ultimul loc. Votul vizitatorilor blogului va reprezenta 50% din ponderea finală, 50% revenind votului juriului (juriu ce va fi alcătuit din 3 dintre membrii grupului nostru, care nu au înscrise poze în concurs). Clasamentul juriului va fi întocmit în mod similar celui alcătuit pe baza voturilor, iar clasamentul final va fi suma celor două clasamente.

Cele 16 imagini pe care le găsiţi în galeria de mai jos au fost trimise de Iulia Kelt, Doru, Daniela Bojincă, Slowaholic, Ileana-Carmen, Bianca Nea, Florentina şi 1 neuron, iar în ceasul al doisprezecelea mi-am zis să intru şi eu (adică cel care bântuia printr-un colţ cu muzică, în care colţ s-a cam aşternut liniştea pentru o vreme) în horă. Pentru a vedea numele imaginii şi autorul acesteia este suficient să ţineţi mouse-ul pe imagine; fiecare imagine are ataşată o literă (începând de la A, în ordinea în care ne-au fost trimise), după care veţi vedea titlul imaginii şi autorul, iar pentru mărirea imaginilor trebuie doar să daţi click pe ele. Astea fiind zise, le mulţumesc celor care s-au înscris în concurs şi le urez tuturor succes.

Acest articol a fost publicat în fotografia lunii, fotografie și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

31 de răspunsuri la Fotografia lunii aprilie (2)

  1. Vera zice:

    Votez poza D

  2. Dan zice:

    Votez poza D

  3. Pingback: Un concurs | Invatand Fotografia

  4. Mădă` zice:

    Eu votez pisicuta, poza i 🙂

  5. Călin zice:

    să votez cred că am şi eu dreptul, ca orice trecător pe aici, iar votul meu, care a oscilat destul de mult între Urban Rainbow şi Strada cu linişte, va merge în cele din urmă către curcubeul urban al Biancăi.

  6. Pingback: Pink Floyd – 13 – The Division Bell « Colţu' cu muzică

  7. Alyz zice:

    Mi-e greu sa ma decid, toate fotografiile sunt superbe 😀 insa votez cu J 😀

  8. Petrut zice:

    Votez poza D

  9. slowaholic zice:

    Eu votez poza J – Urban Rainbow.

  10. Madalina zice:

    Mie imi place Strada cu liniste- L.

  11. Rux zice:

    Votez cu Florentina!:) L Strada cu liniste!

  12. redsky2010 zice:

    votez cu L strada cu liniste 🙂

  13. Votez L. Numai bine va doresc!

  14. L.. de la liniste !!! :))

  15. ioana zice:

    imagini foarte frumoase 😉 :-*

  16. alinapanaite zice:

    Votez cu L – Strada cu liniste – Florentina!

  17. Ninulescu zice:

    Votez G (amenintari de sus)

  18. Elly Weiss zice:

    buna. votez „L” – Strada cu liniste.

Loc de guiţat (grohăielile merg direct la gunoi)