concursuri

Începînd de luni, 13 februarie, vom organiza diferite concursuri, unele din ele adresate doar membrilor grupului, altele destinate atît membrilor grupului, cît şi celor care nu fac parte din grup. Şi pentru că primul concurs care va începe va fi cel de fotografie, găsiţi mai jos regulile acestuia şi modalitatea de punctare a pozelor participante la acest concurs.

Fotografia lunii

Fotografia lunii va fi, după cum reiese şi din nume, un concurs care va fi organizat lunar, la care pot participa atît membrii grupului, cît şi cei care nu au absolut nici o legătură cu grupul. Acest concurs va avea în fiecare lună o altă temă, care va fi decisă în cadrul grupului „porcilor abjecţi”. Nu se vrea a fi un concurs oarecare, unul în care să se cîştige pe bază de like-uri şi care să aducă eventual trafic pe un blog sau pe altul, de aceea şi regulile sunt diferite faţă de alte concursuri.

Participare. Pentru a înscrie fotografia voastră în concurs va trebui să o trimiteţi pe adresa de e-mail photo_porciiabjecti@yahoo.com. Fotografia trebuie să fie una originală, nu una preluată de pe internet, şi e de preferat să aibă inserat watermark. Pe lângă fotografie, e-mailul pe care ni-l trimiteţi trebuie să mai conţină numele cu care doriţi să fiţi înscris în concurs şi titlul pe care l-aţi ales pentru poză. Toate pozele care vor fi trimise vor fi publicate într-o singură postare, practic într-o galerie, iar vizitatorii blogului le vor putea vota în acea postare. Nici una dintre imaginile primite de la voi nu o vom folosi în vreun alt scop.

Votarea. 50% din votul final va fi reprezentat de voturile vizitatorilor blogului, care vor putea vota în două moduri, care vor fi punctate diferit; astfel, votul simplu va fi notat cu 1 punct, iar votul căruia îi va fi asociat şi un comentariu va primi 3 puncte. La finalul perioadei în care se poate vota, respectiv la sfîrşitul fiecărei luni, se va întocmi un clasament în funcţie de voturile exprimate de vizitatorii blogului. tot 50% din votul final îl vor reprezenta voturile celor 3 membrii ai juriului, care vor face parte din grupul nostru, însă nu vor participa la concurs. Clasamentul final se va întocmi prin însumarea celor două clasamente şi va fi publicat în jurul datei de 5 a lunii ulterioare celei în care s-a desfăşurat concursul.

Diplome. Cel puţin în această fază de început a concursului, cîştigătorii nu vor primi premii, urmînd a fi răsplătiţi doar cu diplome, pe care le vor putea posta pe blogul propriu şi care vom încerca să aibă un design cît mai atrăgător.

14 răspunsuri la concursuri

 1. Xaara Novack zice:

  Imi place initiativa! In functie de teme, sper sa am material cu care sa particip. Btw, va citesc des, va las comentarii cand apuc. 🙂 dar va plac!

 2. Pingback: de luni vă invităm la concurs | Grupul "porcilor abjecti"

 3. Mirela zice:

  Sper ca cei care ne citesc să participe în număr cât mai mare! Succes tuturor! 🙂

 4. Pingback: Fotografia lunii – februarie | Grupul "porcilor abjecti"

 5. pisicaru zice:

  Interesanta initiativa concursurilor.

  • Călin zice:

   ceea ce e poate mai important, e că vrem să avem concursuri cît se poate de corecte, nu concursuri pe bază de like-uri, unde o hoardă de prieteni poate să dea like, iar ceea ce ai postat să nu merite absolut deloc să fie premiat.

 6. Melly zice:

  Imi place ideea! Vei primi o fotografie si de la mine!
  Duminica placuta!

 7. Pingback: Fotografia lunii – aprilie (1) | Grupul "porcilor abjecti"

Loc de guiţat (grohăielile merg direct la gunoi)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s