Fotografia lunii octombrie – 1


După cum v-am ameninţat acum câteva zile, am revenit cu concursul de fotografie. Fotografia lunii este un concurs de fotografie originală la care poate participa oricine, indiferent că este membru al grupului nostru sau nu, indiferent dacă are blog sau nu. Vă rugăm să nu trimiteţi pentru acest concurs decît imagini proprii, imagini pe care vă asigurăm că noi nu le vom folosi în vreun alt scop; de asemenea, am prefera ca imaginile trimise de voi să aibă inserat un watermark, astfel încât copierea şi folosirea lor de către alţii să nu fie tocmai facilă.  Toate fotografiile participante la concurs vor fi incluse în următoarea postare destinată concursului (care va fi publicată în data de 21 octombrie), sub forma unei galerii.

Tema lunii octombrie

Vremea vacanţelor a cam trecut, însă pentru această ediţie a concursului tema pe care v-o propun este „Crâmpeie de vacanţă”. Poate fi vorba de locuri frumoase în care aţi fost în această (sau altă) vacanţă, de momente deosebite, pe care aţi reuşit să le imortalizaţi, practic de orice este legat de vacanţă.

Înscrierea

  • înscrierea fotografiilor în concurs se poate face pînă în data de 20 octombrie inclusiv, fiecare participant putând înscrie maximum două fotografii;
  • pentru înscriere va trebui să trimiteţi fotografia/fotografiile la adresa de e-mail photo_porciiabjecti@yahoo.com, iar acel e-mail mai trebuie să conţină şi titlurile pe care le-aţi ales pentru poze, precum şi numele sub care doriţi să fiţi înscrişi în concurs (cei care deţin bloguri pot lăsa şi adresa blogului lor, dar nu este obligatoriu).
  • nu ne asumăm originalitatea fotografiilor înscrise în concurs.

Votarea fotografiilor

  • votarea fotografiilor se va face în perioada 21-31 octombrie, când toate fotografiile trimise pentru concurs vor fi publicate într-o postare pe acest blog;
  • 50% din votul final îl reprezintă voturile vizitatorilor blogului, în aceeaşi proporţie urmând să conteze în clasamentul final votul juriului, care va fi alcătuit din 3 membri ai grupului nostru care nu au fotografii înscrise în concurs;
  • mai multe detalii legate de modalitatea de votare vor fi incluse în postarea în care vor fi publicate imaginile primite pentru concurs.

Anunţarea rezultatelor

  • se va face printr-o postare specială, în care se va regăsi lista cîştigătorilor concursului şi fotografiile cîştigătoare, postare care va fi publicată în data de 5 a lunii următoare derulării concursului (în cazul de faţă în data de 5 noiembrie).

Diplome

Diplomele care vor fi oferite cîştigătorilor vor fi personalizate şi vor fi disponibile atît în format jpg, cît şi în format pdf, în funcţie de opţiunea fiecăruia; cel mai probabil este să vă trimitem pe mail ambele formate, iar pentru cei care ar dori să le afişeze pe blog sub forma unui banner, vom putea da şi un cod al imaginii pe care să îl insereze în căsuţa widgetului „text sau html”.

Cam atît despre concursul care începe acum, multă baftă tuturor şi fie ca cei mai buni să cîştige!

sursa: youtube (user – greenday)

Acest articol a fost publicat în concursuri, fotografia lunii, fotografie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Fotografia lunii octombrie – 1

  1. Pingback: colţul romantic – 27 « Colţu' cu muzică

  2. Pingback: Concurs de fotografie « Colţu' cu muzică

Loc de guiţat (grohăielile merg direct la gunoi)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s