Fotografia lunii – aprilie (1)


Tema lunii aprilie este strada – strada în sine, trecători, clădiri, gestică a trecătorilor, tot ce vi se pare că ar putea fi încadrat în această temă şi care are ca spaţiu de desfăşurare strada.

Fotografia lunii este un concurs de fotografie originală la care poate participa oricine, indiferent că este membru al grupului nostru sau nu, indiferent dacă are blog sau nu. Vă rugăm să nu trimiteţi pentru acest concurs decît imagini proprii, imagini pe care vă asigurăm că noi nu le vom folosi în vreun alt scop. Toate fotografiile participante la concurs vor fi incluse în următoarea postare destinată concursului (care va fi publicată în data de 20 aprilie), sub forma unei galerii.

Înscrierea

 • înscrierea fotografiilor în concurs se poate face pînă în data de 19 aprilie inclusiv, fiecare participant putând înscrie maximum două fotografii;
 • pentru înscriere va trebui să trimiteţi fotografia/fotografiile la adresa de e-mail photo_porciiabjecti@yahoo.com, iar acel e-mail mai trebuie să conţină şi titlurile pe care le-aţi ales pentru poze, precum şi numele sub care doriţi să fiţi înscrişi în concurs (cei care deţin bloguri pot lăsa şi adresa blogului lor, dar nu este obligatoriu).
 • nu ne asumăm originalitatea fotografiilor înscrise în concurs.

Votarea fotografiilor

 • votarea fotografiilor se va face în perioada 20-30 aprilie, când toate fotografiile trimise pentru concurs vor fi publicate într-o postare pe acest blog;
 • 50% din votul final îl reprezintă voturile vizitatorilor blogului, în aceeaşi proporţie urmând să conteze în clasamentul final votul juriului, care va fi alcătuit din 3 membri ai grupului nostru care nu au fotografii înscrise în concurs;
 • mai multe detalii legate de modalitatea de votare vor fi incluse în postarea în care vor fi publicate imaginile primite pentru concurs.

Anunţarea rezultatelor

 • se va face printr-o postare specială, în care se va regăsi lista cîştigătorilor concursului şi fotografiile cîştigătoare, postare care va fi publicată în data de 5 a lunii următoare derulării concursului (în cazul de faţă în data de 5 mai).

Diplome

Diplomele care vor fi oferite cîştigătorilor vor fi personalizate şi vor fi disponibile atît în format jpg, cît şi în format pdf, în funcţie de opţiunea fiecăruia.

Cam atît despre concursul care începe acum, detalii despre el şi despre următoarele concursuri care vor fi organizate pe blogul nostru puteţi găsi în pagina concursuri. Multă baftă tuturor şi fie ca cei mai buni să cîştige!

Vă invit să treceţi şi pe la ceilalţi membri ai grupului nostru, adică pe la gândire logică, luna pătrată, marius bota, octocat, shogunu’, teo negură, virtual kid şi vultureşti, iar pe mine mă mai găsiţi şi în colţu’ cu muzică.

Acest articol a fost publicat în concursuri, fotografia lunii, fotografie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Fotografia lunii – aprilie (1)

 1. Iulia Kelt zice:

  hai că am spart eu ghețușca 🙂

 2. Doru zice:

  De data asta şi eu cred că mă înscriu …

 3. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 113) « Teo Negură – Trafic cu hituri

 4. Pingback: Un’te duci,tu,mielule? « Lunapatrata – Poezie,ganduri,muzica…

 5. Pingback: picătura de suflet – 79 « Colţu' cu muzică

 6. romanianstampnews zice:

  Mă gândeam şi eu la o compoziţie, dar mai e timp.

 7. Pingback: cvasi-absenţă « Colţu' cu muzică

 8. Andreotti zice:

  intru și eu Căline????:)…

 9. konskriptor zice:

  S-a înscris şi Neuronul.
  Multumesc organizatorilor!
  Bafta concurentilor!

 10. Raluca Asimioani zice:

  Bianca Nea rules!! Votez fotografia ‘J’

Loc de guiţat (grohăielile merg direct la gunoi)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s