Fotografia lunii – martie


Tema lunii martie – primăvară

Fotografia lunii este un concurs de fotografie originală la care poate participa oricine, indiferent că este membru al grupului nostru sau nu, indiferent dacă are blog sau nu. Vă rugăm să nu trimiteţi pentru acest concurs decît imagini proprii, imagini pe care vă asigurăm că noi nu le vom folosi în vreun alt scop. Toate fotografiile participante la concurs vor fi incluse în această postare, sub forma unei galerii.

Înscrierea

 • înscrierea fotografiilor în concurs se poate face pînă în data de 19 martie inclusiv, fiecare participant putând înscrie maximum două fotografii;
 • pentru înscriere va trebui să trimiteţi fotografia/fotografiile la adresa de e-mail photo_porciiabjecti@yahoo.com, iar acel e-mail mai trebuie să conţină şi titlurile pe care le-aţi ales pentru poze, precum şi numele sub care doriţi să fiţi înscrişi în concurs.
 • nu ne asumăm originalitatea fotografiilor înscrise în concurs.

Votarea fotografiilor

 • votarea fotografiilor se va face în perioada 20-31 martie, când toate fotografiile trimise pentru concurs vor fi publicate într-o postare pe acest blog;
 • 50% din votul final îl reprezintă voturile vizitatorilor blogului, în aceeaşi proporţie urmând să conteze în clasamentul final votul juriului, care va fi alcătuit din 3 membri ai grupului nostru care nu au fotografii înscrise în concurs;
 • mai multe detalii legate de modalitatea de votare vor fi incluse în postarea în care vor fi publicate imaginile primite pentru concurs.

Anunţarea rezultatelor

 • se va face printr-o postare specială, în care se va regăsi lista cîştigătorilor concursului şi fotografiile cîştigătoare, postare care va fi publicată în data de 5 a lunii următoare derulării concursului.

Diplome

Diplomele care vor fi oferite cîştigătorilor vor fi personalizate şi vor fi disponibile atît în format jpg, cît şi în format pdf, în funcţie de opţiunea fiecăruia.

Cam atît despre concursul care începe acum, detalii despre el şi despre următoarele concursuri care vor fi organizate pe blogul nostru puteţi găsi în pagina concursuri. Multă baftă tuturor şi fie ca cei mai buni să cîştige!

Acest articol a fost publicat în concursuri, fotografia lunii și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Fotografia lunii – martie

 1. Pingback: Am primit doua premii.Multumesc! – Cris Mary

 2. Pingback: Lecţia de patriotism « • Gabriela Elena •

 3. Melly zice:

  Buna seara!
  Ma inscriu si eu! V-am trimis deja 2 fotografii. Sper sa va placa!
  Va multumesc!

  • Călin zice:

   s-au primit fotografiile, mulţumim! dar, spre deosebire de luna precedentă, postarea cu fotografiile înscrise va apărea pe 20, dată după care nu se vor mai primi alte fotografii pentru concurs.

 4. Ana zice:

  Noroc’ cu blogul lui Pishky, ca altfel uitasem de concursul vostru, desi il astept de pe 2 martie ;)) Acum ma pun sa-mi selectez pozele! Zi faina! 🙂

 5. Melly zice:

  OK!
  Seara placuta!

 6. Pingback: Invitaţie la concurs de fotografie « Colţu' cu muzică

Loc de guiţat (grohăielile merg direct la gunoi)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s